livet

HUR MÅNGA FRUKOSTBILDER KAN MAN TA?!

Hur många frukostbilder kan man ta?! Det undrade han jag lever med härom morgonen. Hur många som helst, var det självklara svaret!

Frukostbilder kan man inte ta för många
Frukostbilder kan man inte ta för många

Även om det är typ same same så är det inte samma tillfälle, sakerna står kanske lite olika och fotovinklarna är olika. Och det är nåt som återspeglar en händelse under dagen. Dessutom återspeglar den mig väldigt mycket, eftersom jag måste ha frukost. Så. Man kan ta hur många frukostbilder som helst. 🙂

Vi firade Christinadagen igår hos mamma och pappa på landet. Apropå att ta många bilder så blev det inte en enda bild att använda till ett inlägg. Surt! Hur som helst, vi satt i trädgården, utspridda vid ett antal bord. Det var syrran och hennes familj. Och jag, Andreas, äldsta sonen kom på motorcykel från Bromma, mellansonen och sambo även dem på motorcykel och vi plockade upp dottern på vägen dit. Så 12 personer detta år. Typ det vanliga gänget men på ett lite ovanligt sätt.

Nu ska jag väcka Andreas. Det blir en snabb utefrukost och sen ska vi hjälpa dottern och sambo att flytta.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FREEDOMtravel
    26 juli, 2020 at 09:32

    Självklart kan man ta många frukostbilder! Gillar den där ägget är ”öppet” 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.