livet

SÅ SKÖNT ATT HA FÅTT ORDNING I KLÄDKAMMAREN

 

Så här kul har jag haft det idag. Efter en låååång soft morgon i sängen framför Nyhetsmorgon så masade jag mig upp när morgonen definitivt övergått till förmiddag.

 

IMG_0584 x

Jag rev ut allt på hyllorna och allt på golvet i klädkammaren och la på sängen och golvet nedanför sängen. Det som hängde på galgar fick hänga kvar.

 

IMG_0586 x

Jag dammsög och torkade hyllor och golv. Maken satte upp en till hylla ovanför kläderna. Istället för att ha höga vingliga travar på en hylla så kunde jag nu lägga det jag inte använder så ofta på den övre hyllan. Som ni ser så har jag inte så där tjusigt med enfärgade galgar och kläderna hängandes och liggandes färgkoordinerat. Det går liksom bra ändå.

 

IMG_0587 x

Under kläderna satte maken upp en lutande skohylla också. (Undrar för övrigt varför skohyllor alltid brukar vara lutande!?) De har inte haft nån bra plats tidigare. Jag har lagt dem i kassar och ställt ut i garageförrådet, de som inte passar för säsongen. Helt vansinnigt att förstöra skor så, men som sagt, jag har inte haft nåt bättre alternativ. Nu ska jag försöka hitta nån smal gummimatta att lägga på golvet under skohyllan för ytterligare plats för skor. Känner mig så nöjd. På köpet blev det en sopsäck som ska slängas och en trave kläder som ska säljas/skänkas.

Nu ska jag nog fixa lite brasa och glögg (japp, i detta hus är det vinter fortfarande) innan det är dags att ladda för middag och mellomys!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  6 februari, 2016 at 06:40

  Så bra det blev! Ser att du har mycket snygga kläder i din garderob. Önskar dig trevlig lördagskväll.
  Kram Helena

  • Reply
   Lena
   6 februari, 2016 at 10:01

   Tack!

 • Reply
  Helen
  6 februari, 2016 at 10:56

  Vad snyggt och stylat du gjort:) jag har oxå rensat ut fast bland badlakan /handdukar /gardiner. Skönt!! Fortsatt trevlig helg 🙂 kram

  • Reply
   Lena
   7 februari, 2016 at 07:55

   Verkligen skönt! Ha en fortsatt trevlig helg du också!

 • Reply
  Katarina
  6 februari, 2016 at 11:15

  Hallå där!
  åååå en klädsammare skulle jag med vilja ha..men jag skulle ABSOLUT kalla den för WIC i stället….;)
  Det låter ju dårakt mycket glammigare…;)
  Jag har på tok för lite plats för mina hängande kläder så hua hua..det går liksom inte att få någon som helst ordning… det hänger tokpackat…..:(

  kanske ska ta o rensa i morgon jag med…

  Kraaaaam Katarina

  • Reply
   Lena
   7 februari, 2016 at 07:56

   Haha, jag tänkte skriva WIC först, men nä, det är verkligen ingen glammig walk in closet utan en gammal hederlig klädkammare 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.