hälsa & friluftsliv

SKÖNT ATT GE SIG UT PÅ EN LÖPTUR PÅ MORGONEN

 

Vi bjuds på en mulen söndag idag. Det var ändå skönt att ge sig ut på en löptur på morgonen.

 

IMG_1300 löpning

Det gick både bra och dåligt, kan man säga. Bra på det viset att jag sprang hela rundan utan att stanna, och tänkte inte ens på att jag ville stanna. Dåligt på det viset att det gick tungt. Toppade med några styrkeövningar på golvet när jag kom hem. Jag vill komma in i det där flow’et jag hade förut.

 

IMG_1302 löpning x

Vi hade en trevlig kväll hos grannarna. Vi kom lagom hem till att Frans gick upp på scenen och drog sin vinnarlåt. Kul att han vann. Skön låt. Det visar att det inte alltid är de där dussinlåtarna som är rätt. Det ska bli spännande att se hur låten står sig i konkurrensen på Eurovision.

Nu ska jag äta frukost. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på i övrigt. Förutom det mulna vädret då.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.