hälsa & friluftsliv

INTE SVÅRT ATT TA SIG UT PÅ EN LUNCHRUNDA

Igår var det verkligen inte svårt att ta sig ut på en lunchrunda. En löptur i strålande sol som en paus mitt på dagen ger så mycket efteråt.

Inte svårt att ta sig ut på en lunchrunda igår
Inte svårt att ta sig ut på en lunchrunda igår

Att sträcka ut kroppen, få ökad puls, extra syre i lungorna och sol på näsan gör mig pling-pigg efteråt. Ni vet så där energifylld och knivskarp i hjärnan. Just igår var det extra värt. Jag hade trott att jag skulle kunna stänga ner i hyfsad tid. Men efter lunch kom ett mail som gjorde att det brakade lös. Det blev en väldigt intensiv fredagseftermiddag kan man säga!

Titta vad härligt! Det var många andra som också tyckte det var härligt att hänga i Vattenparken igår. Många som promenerade och några satt vid borden och fikade.

Underbar lunchrunda
Underbar lunchrunda

All den vackra snön är borta. Den smälte fort. Men vad gör det när våren lite smått börjar göra sig påmind.

Sen måste man ju stanna för att ta en selfie också för att visa hur nöjd och glad man är 🙂

Nu ska jag väcka den där tröttmössan jag lever med. Vi har en strålande solig dag framför oss. Vi ska äta frukost och göra oss i ordning för att handla åt mina föräldrar. Sen blir det kanske en prommis och en lugn hemmakväll som vanligt sen ett år tillbaka.

Imorgon ska det visst också bli fint väder. Andreas ska nog fortsätta sätta upp fasadbelysning på garage och uthus. Jag tar mig säkerligen ut en sväng på ett eller annat sätt.

Berätta gärna om era helgplaner.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.