hälsa & friluftsliv

GYMTRÄNING ÄR FINA GREJER!

 

Innan jag ens hann fundera på saken så drog jag på mig träningskläderna och åkte till gymmet tidigt imorse. Gymträning är fina grejer!

 

IMG_4655 gymträning x

Favvo-buffen på skallen och jag är redo för ett träningspass! Rätt lugnt med folk vid sju en fredagsmorgon.

Det blev ett extremt sent inlägg idag och extremt tråkiga bilder. Det fick bli lite bilder från luren idag.

 

IMG_4656 gymträning x

Efter träningen fick det bli en snabb frukost och sen var det bara att öppna jobbdatorn. När dagens arbetspass var avklarat så tog vi ett litet glas i kvällssolen. Sen plockade jag lite med krukor och stolar i trädgården medan maken lagat maten.

Men nu så. Nu kör vi fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  30 april, 2016 at 05:20

  Bra att ha fixat träningen innan jobbet! Jag gillar inte gym, men om jag ska vara helt ärlig så har jag nog aldrig gett det en riktig chans!

  Önskar dig en fin Valborgshelg!

  Kram Jenny

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:22

   Haha, det är du nog inte ensam om. Man hör många som inte gillar gym. Undrar hur många som egentligen testat. Jag hör ofta att folk säger att de tycker det är jobbigt att alla tittar på en. Eeehhh, var kommer det ifrån. Jag tittar aldrig på nån annan, fullt fokuserad på mig själv. Och jag upplever inte heller att nån annan tittar.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.