hälsa & friluftsliv resor - långa & korta

IDREFJÄLL VÄLKOMNADE OSS MED STRÅLANDE SOL

Idrefjäll välkomnade oss med strålande sol, dagen innan midsommarafton. Förra gången vi var här, två år sedan, sa vi att vi aldrig nånsin skulle få sånt fint väder igen över midsommar. Men det har vi. Inte lång ifrån iallafall.

Vi kom iväg lite senare än vi brukar, och stannade på Lundhags fabriksbutik i Insjön på vägen upp, så vi var inte framme förrän halv två vid vår hyrda stuga.

Vi hade en nästan fullproppad bil, så det tog en stund att lasta ur. Hehe, fullt rimligt antal skor för två personer i en knapp vecka. Eller?! 😉

Medan vi plockade i ordning inne så kom en ren förbi och ville ha fika. Och det fick den ju såklart 🙂 (Fotade genom fönstret så bilden är lite konstig).

Älskar den här utsikten.

Så mysigt att sitta på altanen i solen med ett glas vin och förbereda midsommarmaten, när vi var klara med packningen.

Ljuset här uppe är fantastiskt. Den här bilden är tagen strax efter 20.

Och den här bilden är tagen strax efter 21.

När vi ätit middag och njutit av kvällssolen tog vi en promenad. Det brukar alltid finnas ett antal renar på området, men i år är det jättemånga. De är väldigt tama, som synes. Andreas försökte bjuda renen på lite gräs, men det var den inte det minsta intresserad av.

Vi hjälptes åt att plocka ihop en liten midsommarbukett i solnedgången. Vilken bra start på midsommarhelgen. Och bättre skulle det bli!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.