hälsa & friluftsliv

MORGONEN BÖRJADE PÅ BÄSTA SÄTT

Den här morgonen började på bästa sätt. Verkligen! Jag började redan i veckan att peppa mig själv att jag skulle ge mig ut på fredagsmorgonen. När man tappat rutinen så är det enda sättet att bara bestämma sig.

morgonen började på bästa sätt

Klockan stod på 05.30, som är lite sovmorgon jämfört med när jag åker till kontoret. Jag drack lite juice för att få lite energi och drog på mig löparkläderna.

Andreas åkte till grustaget för att köpa sand till stenläggningen i helgen medan jag tog mig ut på en runda.

morgonen började på bästa sätt

Började med att värma upp med en bit rask promenad innan jag började springa. Det tar låååång tid numera, jämfört med förr, att värma upp. Det går så vansinnigt trögt och tungt i början nu för tiden. Och jag har förstått det som att det har med åldern att göra.

morgonen började på bästa sätt

Det var en skön morgon. Fåglarna kvittrade, några få moln på himlen, och inte så där väldigt varmt. 15-16 grader, typ.

Sommarsverige är bra fint!

morgonen började på bästa sätt

Jag sprang min runda. Stannade och flämtade och fotade emellanåt. Och svetten rann om mig som vanligt. Nu för tiden så svettas jag nåt kopiöst när jag anstränger mig. Det verkligen rinner. Som tur är så luktar det inte så det är nog bara vätska som ska ut 🙂

Vi kom hem nästan samtidigt. Frukost/fika tog vi tillsammans innan Andreas drog iväg till jobbet. Morgonen började på bästa sätt med en löprunda i solsken. Nu ska jag sätta mig vid jobbdatorn i några timmar innan det är dags att ta helg.

Önskar er en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.