EN SOLIG KVÄLL PÅ KVARTERSKROGEN

 

En kväll när ingen orkar laga mat så går man ner till kvarterskrogen vid Mälaren. Det var i alla fall vad vi gjorde härom kvällen.

 

IMG_3777 kvarterskrogen IMG_3775 kvarterskrogen

Så skönt att kunna ta till det där ibland.

 

IMG_3776 kvarterskrogen

En helt hysterisk arbetsvecka är till ända och det är så skönt. Jag är glad att jag i alla fall lyckades klämma in två träningspass. Det tar ju verkligen ner stressnivån i kroppen så det är värdefullt att ta sig den tiden. Men jisses vad tydligt det blir, då man tränar, vad stress gör med kroppen. Jag har inga energidepåer kvar alls. Kommande veckor innan semestern blir knappast bättre heller, är jag rädd.

 

IMG_3774 kvarterkrogen

Nu ska jag försöka landa mentalt, få lite mat i magen och njuta fredag! Dottern är hemma (om det här nu kan kallas för hennes hem fortfarande) och vänder över natten så det gäller att passa på att mysa riktigt.

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *