hälsa & friluftsliv

EGEN GRANOLA GÖR MAN LÄTT

 

En egen granola gör man lätt. Jag tycker det är skönt att veta att det jag stoppar i mig är fritt från en massa tillsatser, så  jag lägger gärna en halvtimme då och då på att fylla på i granola-burkarna.

 

IMG_4467 granola x IMG_4464 granola x

Här har jag gjort två olika varianter. Eller egentligen är det samma men den ena innehåller havregryn. Här hittar ni mitt recept. Den som inte innehåller havregryn brukar jag strössla på keso, cocosmjölk och bär, eller en fruktsallad. Den som innehåller havregryn brukar jag strössla på turkisk yoghurt.

 

IMG_3441 kvarg och granola x IMG_3440 kvarg och granola x IMG_3439 kvarg och granola x

Jag har avverkat ett träningspass nu på morgonen och tryckt i mig en tallrik yoghurt och egen granola. Eftersom gymmet inte öppnade förrän nio så åt jag frukost först, men mitt mellannamn är typ ”hungran” så ett nyttigt och energifyllt mellis efteråt är ett måste.

Idag är det lite omväxlande väder och vi har planerat att ta tag i putsandet av den där gigantiska ”blomlådan” med häckplantor.

Nähäpp, dags att dra på sig arbetsbuxorna!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.