livet

TÄNDER ETT LJUS FÖR DE DRABBADE I NICE

 

Äter frukost och tänker på de drabbade i terrordådet i Nice.

 

IMG_4363

Jag är så oerhört less på detta dödande! Så fruktansvärt. Hur mycket jag än ogillar någons värderingar så skulle jag aldrig ens tänka tanken att hen skulle dödas. Helt obegripligt. Varför kan man inte bara acceptera att man tycker olika och leva sida vid sida?! Hur svårt kan det va’?!

Vi är nyss hemkomna från veckans andra träningspass. Det gick jättebra idag. Det märks så tydligt att jag nu tagit det lugnt i ett antal dagar. Kroppen känns så stark och jag får en energikick tillbaka!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  15 juli, 2016 at 08:28

  Ja jag blir tokig på alla som måste hålla på med dessa massaker bara för att vi tycker olika. Vart ska det sluta. Duktiga ni är med er träning, skulle behöva komma igång också, men det är det tråkigaste jag vet.
  Ha det gott.
  Kram Helena

  • Reply
   Lena
   18 juli, 2016 at 11:34

   Verkligen trist med människor som ger sig rätten att döda!

 • Reply
  Ulrica
  15 juli, 2016 at 08:38

  Ja, när ska det sluta?! Det är så vansinnigt onödigt :(.
  Härligt med träning! Jag har också gått tillbaka till A3 igen efter ett halvår hos Friskis och Svettis, så nu kanske vi stöter på varandra där.
  KRAM

  • Reply
   Lena
   18 juli, 2016 at 11:34

   Jaha, då kanske vi ses!

 • Reply
  mittgodastefinaste
  15 juli, 2016 at 08:41

  Helt vidrigt…. Satt här nu på morgonen och grejade med matbilder och höll på med bloggen och drack kaffe och lyxade mig och precis när jag tryckt på publicera så såg jag om denna hemska händelse och allt kändes så hemskt och fel….

  kram Jenny

  • Reply
   Lena
   18 juli, 2016 at 11:35

   Så kan det bli ibland. Ibland är man lyckligt ovetandes om hemskheter, tack och lov!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.