livet

BH MED BRA KVALITET ÄR VIKTIGT

 

Blogginlägget är ett sponsrat samarbete med Valja-Mi.

 

img_6851-bh

Att ha bh-ar med bra kvalitet är viktigt. Jamen hur skönt är det när hälften hoppar ut när man viftar med armarna eller hur snyggt är det när en bh har bubblat sig i tvätten och det syns igenom toppen. Bra kvalitet innebär för mig att man kan tvätta dem om och om igen och att bh’n håller sakerna på plats som ska vara däri.

 

img_6853-bh

Det brukar ju oftast rekommenderas att man ska handtvätta bh-ar. Jag brukar köra dem i maskinen på 30 grader handtvätt. Det funkar bara på bh-ar med riktigt bra kvalitet. Är det inte bra kvalitet så bubblar sig vadderingen om man kör i maskinen.

 

img_6848-bh

En gång glömde jag en bh i maskinen och sen slängde jag in ett gäng lakan och körde på 60 grader. Tro det eller ej. Den här bh’n klarade den chocken. Syns ingen ting på den. Det känns så bra att ha hittat rätt märke. Marie-Jo är märket för mig! Och du som bor i eller har vägarna förbi Enköping. Titta in hos Valja-Mi så får du världens bästa hjälp att prova ut rätt storlek. De har så klart även andra märken till bra kvalitet.

När jag var där senast för ett par veckor sedan och köpte de här ovan, så passade jag på att köpa baddräkt också. En baddräkt som klarar klor. Den senaste bikinin var en sån där okej-då-den-får-duga-för-den-var-billig-bikini, men den blev det bara sopor av efter en säsong. Jag badar ju rätt ofta i klor. Även om jag är noga med att tvätta den efteråt så funkar det inte. Så baddräkten jag köpte är av god kvalitet och klarar klor. Nu återstår att testa om den håller vad den lovar.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  25 oktober, 2016 at 01:56

  Hej!
  Det där var väldigt fina BH:ar!
  Jag gillar när de ”sitter ihop” mer mellan boobsen, för det är så obehagligt när de liksom vill ”smita” annars. Ska googla efter det märket för det har jag inte hört om innan faktiskt.
  Skönt att du mår bättre och får sova bättre, men det går verkligen i perioder det där… Å ibland är de sömnlösa perioderna lite för låga för att man ska riktigt orka ju.
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   25 oktober, 2016 at 06:50

   Ja, visst är det obehagligt! De här är perfekt för mig.

 • Reply
  Ulrica
  25 oktober, 2016 at 06:38

  Superfina behåar!!
  Jag använder nästan uteslutande en BH med en ”spetsgardin” över bysten för då kan jag ha lite mer urringade kläder till utan att behöva tänka på att tuttarna hoppar ut :-).
  Kram kram

  • Reply
   Lena
   25 oktober, 2016 at 06:51

   Ja, det vore ju lite jobbigt om de hoppade ut! 🙂 Vilken syn, haha!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.