resor - långa & korta

IDAG BLIR DET UTFLYKT TILL AVESTA OCH SALA

 

Det var så länge sen vi gjorde nåt kul så jag börjar bli rastlös. Jag gillar visserligen att vara hemma, men jag vill gärna göra saker emellanåt.

 

img_6764-elefantora

Jag hade hoppats på lite sol så vi kunde ha lite picknick med oss, men här i Enköping är det i alla fall så grått så det känns inte lockande alls. Det känns som att det var länge sen solen sken så fint på den här blomman. Elefantöra, så fin i sin enkelhet och vansinnigt lättskött.

 

img_6765-elefantora

Vi slår två flugor i en smäll på utflykten. Vi ska lämna två cyklar till dottern och pojkvännen i Sala. Och förstås ses för en fika eller nåt.

Vad ska vi göra mera då? I Avesta finns Haglöfs outlet, där vi stannade på vägen hem från Idre förra vintern. Sen ska vi till ett annat läckert ställe. Verket i Avesta är ett gammalt järnverk som numera är museum och inrymmer modern konst. Ett bloggtips som jag fick för flera år sedan och minns det fortfarande. Det blir en mysig dag, känner jag redan nu.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  15 oktober, 2016 at 12:10

  Åh så mysigt! Här blir det fotbollsmatch snart, behöver inte planera några utflykter!

  Ha det underbart!

  Kram Jenny

  • Reply
   Lena
   16 oktober, 2016 at 07:05

   Haha, nä förstår det. Så skönt att den där tiden med att skjutsa ungar är över för vår del. Fast det är ju rätt mysigt när den pågår också. Se hur de utvecklas och har kul!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.