livet

EN SOLDISIG PROMENAD

 

Jag jobbar hemifrån i ett par dagar även denna vecka. Det var en mulen och snöig förmiddag idag.

 

img_7266

Plötsligt sprack solen fram efter lunch. Jag släppte allt och drog på mig varma kläder. Tog en promenad längs sjön, förstås. Soldiset gjorde det vackert. Trots att det bara var ett par minus så var det riktigt bitande kallt. Jag vet inte vad det är den här hösten. Jag fryser mer än vanligt. Kanske är det för att det var varmt så länge och sen har det plötsligt blivit vinter. Jag är inte riktigt beredd.

 

img_7267

Hittade ett rykande färskt magasin i postlådan. Gick in och tände en brasa och satte mig med en latte och bläddrade lite. Skönt att kunna lyxa med såna pauser när hjärnan inte riktigt hänger med fullt ut.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  8 november, 2016 at 09:42

  Ta hand om dig Lena!
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   8 november, 2016 at 10:28

   Tack fina du!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.