livet

DET KOM ETT BLOMBUD FRÅN OVÄNTAT HÅLL

 

Telefonen ringde igår morse då jag var på jobbet. Blomsterbutiken meddelade att de hade ett blombud till mig. Gissa om jag blev nyfiken!

 

IMG_8617 blombud

Blombud levererat

IMG_8611 blombud IMG_8616 blombud

När jag kommit hem efter ett tvåtimmars arbetspass knatade jag upp till gymmet och körde ett pass. Käkade lunch och satt en stund i solen på balkongen. Och sen. Sen kom budet med den mest fantastiska buketten. Den var så tung så jag trodde först att det var en krukväxt. Försökte räkna tulpanerna, men det gick verkligen inte. Så många var det. Jag blev så himla glad. Särskilt eftersom det kom från oväntat håll!

 

IMG_8635 blombud

Morgonsolen föll så vackert in på buketten.

 

IMG_8636 blombud

Imorse serverade jag mig själv frukost på sängen. Kollade på nyheterna och surfade runt en stund. Nu är det dags att ta sig till stormarknaden för att fylla på kylskåpet lite. Sen får det nog bli en prommis i parken.

Önskar er en toppenlördag!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  attis
  19 februari, 2017 at 01:25

  Vilken härlig överraskning 🙂

  • Reply
   Lena
   22 februari, 2017 at 06:46

   Verkligen härligt!

 • Reply
  Maria Björkman
  19 februari, 2017 at 10:29

  …och vi får alltså inte veta vem avsändaren var? Mäh…

  • Reply
   Lena
   22 februari, 2017 at 06:47

   🙂 Jodå, det var från några av mina tidigare jobbarkompisar och numera vänner! Mer spännande än så var det inte, men jag blev väldigt glad och överraskad. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.