livet resor - långa & korta

SVERIGES STÖRSTA RESEBLOGGARE BESÖKTE OSS

Sveriges största resebloggare kom på oväntat besök till oss i söndags. De är störst i Sverige på resor, äventyr och camping. Helena och Peter från Freedom Travel svängde förbi på en fika på väg ut på en 4-månaders husbilsresa. Och de var så välkomna!

Sveriges största resebloggare

Jahapp, och hur kommer det sig att de svängde förbi då, kanske ni undrar. Tjaa, det ena har givit det andra. Vi har hängt på varandras bloggar i många år och fått en trevlig kontakt via kommentarer.

Sveriges största resebloggare

Vi träffades första gången för fyra år sedan. När de såg att jag skrivit i ett inlägg om att vi skulle hänga i Stockholm hela helgen hörde de av sig. Vi möttes upp för en jättetrevlig lunchdejt. Här kan man läsa om det.

I söndags morse läste jag i deras inlägg att de nattat med husbilen i Enköping och att de fått problem med vattnet i badrummet. Jag slängde iväg en kommentar på messenger och frågade om de behövde hjälp med verktyg eller ville ha fika.

De hade löst vattenproblemet tillfälligt med en pensel (!!), men ville gärna komma förbi en stund. Eftersom vi ändå hade förberett dagens påskbuffé så pass bra så hann vi med en fika. Vilken tur att jag gjort dubbel sats av påskmuffinsarna så jag kunde bjuda på några söta kycklingar. (Fråga mig inte varför jag fotade från sidan. Och att rotera bilden blev inte bättre alls! Pinsamt, men jag bjuder på det). Föresten, jag hittade receptet hos en annan fin bloggvän (som jag inte träffat irl).

Sveriges största resebloggare
Sveriges största resebloggare – Peter och Helena från Freedom Travel

Har ni inte kikat in på Peter och Helenas blogg så är det ett hett tips. Den är helt fantastisk! Maaaaaassor med bra inspiration till allt möjligt inom resor, äventyr och camping. Otroligt innehållsrika och genomarbetade inlägg från både Sverige och andra länder. Dessutom bjuder de på sig själva en hel del. Me like! Det finns en anledning till att de är Sveriges största resebloggare. Ska jag resa nånstans så använder jag deras blogg som uppslagsverk, typ. Dessutom är de väldigt trevliga och lättsamma att umgås med. Det kändes inte det minsta obekvämt att bjuda in dem till vårt hem som för stunden var ett kaos av kastruller, kladdiga köksbänkar, klädhögar på golvet och vi själva iklädda mjukisar.

De har precis startat sin 4-månaders husbilsresa. Det ska bli så kul att följa dem genom Sverige ner till Tyskland och runt där. Sen vidare in i Tjeckien och tillbaka upp i Sverige, preliminärt fokus på västkusten. Häng med ni också. Jag tror inte ni kommer att bli besvikna!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  PÅSKHELGEN ÖVERTRÄFFADE FÖRVÄNTNINGARNA - Gott för själen
  21 april, 2022 at 06:01

  […] Vi var på påskmiddag hos svärisarna på lördagen och på söndagen var min familj hos oss. Och vi hade oväntat fikabesök. […]

 • Reply
  FREEDOMtravel
  25 april, 2022 at 09:16

  Tack igen för trevlig fika och träff!!! Och tack för dessa fina ord! Önskar en fortsatt fin vår! Kramar

  • Reply
   Lena
   26 april, 2022 at 06:22

   Tack själva för besöket! Så roligt att ni hade tid.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.