livet

PÅSKBUFFÉ MED HELA FAMILJEN SAMLAD

I söndags hade vi påskbuffé med hela familjen samlad för första gången sedan julen 2019. Alltså min familj med föräldrar, mina tre ungar med respektive var samlade allihopa.

påskbuffé med hela familjen samlad

Vi hade förberett en hel del redan på lördagen och på söndagsmorgonen. Det var tur det för på förmiddagen fick vi oväntat fikabesök. Och inte vilket besök som helst. Vilka det var får ni veta i nästa inlägg 🙂

påskbuffé med hela familjen samlad

När de åkt så satte vi fart med förberedelserna igen och höll på tills gästerna kom vid 15. Eller, gäster och gäster. Det kanske man inte ska säga om familjen, men ni fattar. Jag sköt av några bilder på dukningen när den var klar.

påskbuffé med hela familjen samlad

Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att komma ihåg att fota när vi har middagar. Helt hopplöst. Jag kom iallafall ihåg att fota mellansonens egenbryggda öl. En IPA-variant och en APA-variant. IPAn var min favvo. riktigt cool smak. Väldigt fruktig. Me like!

Vi mumsade och åt i lugn och ro. Hade nästan samma meny som för fyra år sedan. Efter maten tog vi kaffe och påskmuffinsar. Sen plockade dottern fram sällskapsspel som hon hade med som vanligt. Ett roligt sätt att umgås på tycker jag.

påskbuffé med hela familjen samlad

Lite senare plockade mellansonen och sambo fram sitt VR och spelade. Jag och Andreas testade lite olika 360-filmer på VR’et. Så fascinerande och verklig känsla. Det känns verkligen som att man är med i filmen. Jag förstår att det är lätt att trilla omkull, hehe. Till och med min mamma testade och tyckte det var spännande. Men jag höll i henne för säkerhets skull 🙂

Alla ungar stannade faktist ända till tio. Det var så mysigt att de ville vara kvar så länge. Så mysigt att ha påskbuffé med hela familjen samlad!

Mamma och pappa sov över. Igår, innan vi skjutsade hem dem till Uppsala, bjöd svärisarna över oss alla på fika. En trevlig stund tycker vi, och säkerligen de också eftersom de inte träffas så ofta.

Eftermiddagen var så lugn. Slängde mig i utefåtöljen med en bunt tidningar i solen. Bikini-premiär! Ljuvligt! Lite senare badade vi länge i spabadet. Där kopplar jag verkligen av! Vilken påskhelg vi haft!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.