inredning livet

PÅSKHELGEN LÖPER PÅ MED BLANDAT INNEHÅLL

Påskhelgen löper på. Det har ju varit härligt väder, även om jag inte hunnit njuta så mycket av det. Har haft lite att pyssla med. Och allt tar så mycket längre tid när jag har problem med ryggen.

Påskhelgen löper på

Började påskafton med att börja förbereda vissa saker till påskbuffén vi ska bjuda på idag. Vi tänkte köra med nästan allt vi bjöd på för tre år sedan. En påskbuffé med twist. Det hittar du här ifall du är nyfiken. Vissa saker är ju godare när de får stå över natten, så de har jag förberett, medan Andreas städade.

Sen hade han tid hos optikern igår också och ville ha mig med som smakråd. Han hade gjort undersökningen tidigare och vi hade tittat på bågar till vanliga glasögonen. Nu skulle han komplettera med solglasögon med styrka också. Efter det köpte vi med oss blommor och påskägg till kvällens påskmiddag hos svärisarna. Och lite annat fix på stan.

Påskhelgen löper på

Innan middagen hann jag sätta mig med en fika och tidning ute i solen nån timme. Och sen tog jag ett litet bubbeldopp för att mjuka upp ryggen lite. Det hjälper faktiskt en hel del med massagestrålarna! Så skönt!

Middagen hos svärisarna blev så trevlig. Och det var supergott som vanligt!

Idag kommer mina föräldrar och alla mina ungar till oss på påskbuffé. Andreas byggde en provisorisk trappa igår, bättre än den förra provisoriska trappan. Min mamma har lite svårt att gå så hon har haft lite bekymmer att ta sig in till oss. Nu kommer det att gå lite lättare.

Påskhelgen löper på i rasande takt! Det ser ut att bli en fin dag idag också. Hoppas på att hinna njuta av solen mellan varven lite idag. Men det ska nog gå bra eftersom mycket är förberett. Det ska bli så mysigt att ha alla här hos oss!

Ha en fortsatt fin påskhelg!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tina ME
  18 april, 2022 at 07:31

  Ett sånt härligt påskfirande ni haft Lena! Var rädd om ryggen nu. Jag har ju precis opererat min och nu känner jag mig som en ny människa. Ha en fin kommande vecka! Kram //Tina

  • Reply
   Lena
   18 april, 2022 at 08:23

   Ja, vi har verkligen haft en jättehärlig påsk! Såg att du opererat dig, skönt att det blev bra!

   Ha en fin vecka du också!

   Kram

 • Reply
  PÅSKBUFFÉ MED HELA FAMILJEN SAMLAD - Gott för själen
  19 april, 2022 at 05:47

  […] hade förberett en hel del redan på lördagen och på söndagsmorgonen. Det var tur det för på förmiddagen fick vi oväntat fikabesök. Och […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.