hälsa & friluftsliv

EN ÄVENTYRSDAG

Idag blir det en äventyrsdag. Hela dagen ska tillbringas på Ängsö mellan Enköping och Västerås. Och det ser ut att bli en strålande dag!

 

IMG_9376 gerbera IMG_9377 gerbera

Det är Vandringsbloggen och Morakniv som tillsammans har dragit ihop ett superhärligt program under hashtagen #kvinnligaäventyrare (även män är välkomna). Man får möjlighet att lära sig packa ryggsäcken på bästa sätt, laga mat utomhus, lära sig läsa karta och kompass, få inspiration till hikefulness – medveten vandring eller bara hänga vid brasan.

 

IMG_9375 gerbera IMG_9374 gerbera

Dit ska även Ulrica, Karin och Linnea. Ulrica och Karin har jag träffat förr, och även Emmi som representerar Morakniv har jag träffat förr. Härliga Linnea har jag aldrig träffat irl, så det ska bli så kul att ses! Och självklart kul att träffa de andra också 🙂

Önskar er en härlig lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.