hälsa & friluftsliv

JAG TYCKER INNERLIGT SYND OM DEM

Jomen så är det. Jag tycker så innerligt synd om dem som inte upptäckt det härliga med att vara ute i naturen. Naturen bara finns där för att ge så mycket tillbaka. Och det är ju helt gratis dessutom!

 

IMG_9735 dyarna 4 IMG_9738 dyarna 5

Jag vaknade som vanligt rätt tidigt igår morse. Utvilad eftersom jag lagt mig tidigt. Konstaterade att det var ett kanonväder. Efter frukost packade jag ryggan med lite fika och drog iväg.

 

IMG_9732 dyarna 2 IMG_9734 dyarna 3

IMG_9762 dyarna

Början på våtmarken Dyarna i Enköping

Älskar att jag har det här området (Dyarna) precis intill centrumkärnan. Från där jag bor är det ungefär 1,5 km till området börjar. Är du nyfiken på området kan du läsa mera här.

 

IMG_9743 dyarna 7

IMG_9741 Dyarna 6

Tycker så innerligt synd om dem som ännu inte upptäckt tjusningen med det här!

Alltså kolla! Kolla grönskan! Det är bara att njuta så mycket det går så länge det varar! För er som följer mig på Instagram (@gottforsjalen ) kanske har sett mitt filmklipp härifrån, med underbart fågelkvitter.

 

IMG_9752 dyarna 8

IMG_9753 dyarna 9

Pausade med en second breakfast vid ån. Satt där och bara njöt och läste i säkert en timme.

Så, tillhör du dem som ännu inte upptäckt tjusningen så tycker jag uppriktigt synd om dig! Att vara i naturen ger så mycket. Samtidigt som det ger energi så ger det ett oerhört lugn. Och vem vill inte ha den kombon i kroppen liksom!?

Ha en fin morsdag, förresten. Själv ska jag på brunch på Steninge slott med föräldrar, syrrans familj och svågerns föräldrar. Det blir säker toppen i det här härliga vädret!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  28 maj, 2017 at 09:56

  Visst är det härligt att vara i naturen! Härligt grön färg i dina inlägg! Vi har samma intensiva färg i vår lilla ”skog” som ligger mellan oss och t-banan 😉

  • Reply
   Lena
   3 juni, 2017 at 09:04

   Mmm, så härligt i naturen! Och så välgörande!

 • Reply
  Maria Björkman
  29 maj, 2017 at 02:25

  ”Med ögon känsliga för grönt…” Bilder med en grönska som är så ljuvlig att vi om sju månader knappt tror det är sant att den kan finnas. Trots bildbevis.

  • Reply
   Lena
   3 juni, 2017 at 09:09

   Verkligen en underbar grönska nu!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.