hälsa & friluftsliv

GRÄSGRÖT ÄR GOTT!

 

Gooood morgon vänner! Hur mår ni?!

 

IMG_2659 smoothie x

Jag känner mig härligt pigg och redo att ta mig an dagen.

 

IMG_2666 smoothie x

Det första jag tänkte på när jag hade den där brottningsmatchen och skadade bröstmuskeln var, jäklar jag ska ju ha PT-pass på onsdag! Som tur var skulle vi köra ben så det gick bra. Och herregud vad jag körde ben! Alltså, när gatan lutade liiiite så kändes det nästan som att jag inte orkade hålla emot med benen, när jag skulle till bilen.

 

IMG_2668 smoothie x

Härligt att fylla på kroppen med en nyttig smoothie. Maken gjorde den på cocos-mjölk, banan, avocado och färsk bladspenat. Mums! Hade en sån med till jobbet igår och min chef sa ”har du sån där gräsgröt igen”!) Haha! Bästa ordet! Gräsgröt är gott! Jag erbjöd honom att smaka, men han tackade vänligt men bestämt nej. Märklig prick det där!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria
  21 april, 2016 at 06:04

  God morgon!!! Vad härligt pigg du låter! Själv har jag väl haft piggare dagar… Ögon som kliar och näsa som snörvlar, hals som kraxar… Men, men… det är ju egentligen bagateller. I övrigt är jag ju FRISK 😉 =) Det här, det går väl över nån gång 😉
  Kram och ha en fin torsdag!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:14

   Usch, det där lät inge kul!

 • Reply
  Annika
  21 april, 2016 at 09:30

  Hahaha…härligt med gräsgröt! Vilken fegis som inte vågade smaka. 😉 Ha en fin dag. Kram Annika

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:15

   Ja, visst är han en fegis! Haha!

 • Reply
  Maria
  22 april, 2016 at 06:23

  Dricker ofta grön smoothie på morgonen. Så gott. Färsk spenat, apelsin, ananas, citron och ingefära samt vatten brukar jag köra. Smakar gottis. Men din låter också kanonbra, ska nog börja göra lite olika modeller på det ”gröna”.
  Trevlig helg!
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:15

   Din lät också himla smarrig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.