hälsa & friluftsliv livet

BÄSTA BÄSTA MORSDAGSPRESENTEN!

 

Mors dag is comming up och jag har fått tips på världens bästa present! Alltså det där nätverket Better Bloggers som jag tipsade om är ju bara bäst. Hanna, som är medlem, jobbar på Läkarmissionen och tipsade om en morsdagspresent.

 

kongo_foeda_barn_paa_sjukhus

Titta vilken lycklig mamma!

Det handlar om en morsdagspresent som räddar liv. Om man köper en morsdagspresent/gåvobrev för bara 150 kr så ger man en möjlighet för en kvinna i Kongo att föda på sjukhus istället för i hyddan. Det är ju inte klokt! 0 kr = förlossning i hydda. 150 kr = förlossning på sjukhus! Vad är det att tveka på liksom.?! Det finns olika nivåer, så in och kolla vetja! Om man köper via gåvoshoppen så får man ett gåvobrev att ge bort som bevis för sin gåva och om man köper via SMS så får man en tackbild via sms som man kan skicka vidare.

Jag brukar skänka en del till välgörenhet och olika insamlingar. Hjärtebarnsfonden, SOS barnbyar, Cancerfonden, Rädda barnen mm och när vi hade vårt bloggevent så skänkte vi hela överskottet till Barncancerfonden. Och självklart har jag nu hjälpt en mamma och bebis till en säker förlossning!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  home2tiny
  19 maj, 2016 at 07:56

  Men gud vilken bra morsdagspresent, tack snälla för tipset. Kramisar Tina

  • Reply
   Lena
   19 maj, 2016 at 06:40

   Ja, visst var tipset bra! Kul att du gillade det!

 • Reply
  Hanna
  24 maj, 2016 at 12:34

  Åh vilket superfint inlägg!

  • Reply
   Lena
   24 maj, 2016 at 06:02

   Kul att du gillar det!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.