livet

TOPPADE EN ONSDAG MED LIVEMUSIK OCH MAT

Vardagarna är ju så aptråkiga. Vi jobbar, äter, fixar i trädgården och sover. Typ. Men plötsligt så förgyllde vi en onsdag med livemusik och mat i Drömparken. Och vilken trevlig kväll det blev!

onsdag med livemusik och mat

Så här kan man tillbringa en vardagkväll igen!

onsdag med livemusik och mat

Jag hade läst om att Helena på Happy foodtruck hade fått tillstånd att stå med sin matkärra i Drömparken här i Enköping. Hon hade även fått alkoholtillstånd och bokat in livemusik några kvällar över sommaren. Kolla vilken himmel hon fixade den kvällen vi var där! Hon är driftig hon, den där Helena 🙂

onsdag med livemusik och mat

Dag som kväll kan man få sig nåt till livs. Öppet när det ”är väder” så vill man vara säker på att vädret anses vara ”väder” kan man kolla in truckens Facebook eller Instagram. Ikväll, fredag, blir det musik levererad av en DJ tydligen. Och 15 juni ska visst Papa Dee spela också.

onsdag med livemusik och mat

Vi skuttade upp på cyklarna efter jobbet och trampade ner på stan. Jag hade bokat bord 17.30 och det var även då musiken drog igång. Eller strax efter. Folk droppade in vartefter. Det blev en riktigt skön stämning.

Det här är precis i kanten på parken och fotat mot bebyggelsen. Ser kanske inte jättekul ut. Men parken är fantastiskt fin och något utöver det vanliga. Värt att besöka bara trädgårdsdesignen och växtligheten.

Vi startade med ett glas rosé och njöt i solen medan vi funderade på vad vi skulle äta.

Vi landade i en varsin hamburgare. Jag tog en eldostburgare och Andreas en högrevsburgare. Det har vi ätit förut från den där luckan. Supergott! Riktigt bra kvalitet på de burgarna!

onsdag med livemusik och mat

Och givetvis lokalbryggd öl. Den har vi också testat på Kesuddens bryggerifest. (Som vi för övrigt köpt biljetter till i år igen. Vi valde fredagen igen. Skönt sätt att kicka igång helgen på).

onsdag med livemusik och mat

Ni ser vilken skön stämning det var va?!

Och när man befinner sig i Drömparken så måste man ju springa runt och fota lite också. Jag hann bara fota en bråkdel av allt som finns i parken. Otroligt vacker Allium.

Vi träffade på min kusins fru och pratade en stund. Alltid trevligt att ses!

En bit in på kvällen kom det ett lite äldre par gåendes in på området. Plötsligt far Andreas upp och springer fram till dem. Han hade jobbat tillsammans med dem i ungefär 15 år. Mannen har han rest med en hel del i tjänsten och frun jobbade som sekreterare. Det var första gången jag träffade dem. Vilka supertrevliga människor. Vissa personer bara har nånting som gör att de går rakt in i hjärtat! Och det var så fint att se hur mycket de tyckte om Andreas. Jag hoppas verkligen att vi kan få till en träff nångång.

Jag hann bara fota en bråkdel av allt som finns i parken. Otroligt vacker Allium.

I helgen hyr vi en grävmaskin, som sagt, och ska försöka få klart det sista som vi behöver inför stenläggning och planteringar. Först några arbetstimmar vid jobbdatorn och sen kavlar vi upp ärmarna. Schaktmassor ska lastas på släpkärran och skyfflas av på Återbruket hela helgen. Typ. Vi vet vad vi har att göra.

Önskar er en toppenhelg!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helena Lindström
  10 juni, 2023 at 10:17

  Tack så fint du skrivit om oss 🙏🙏🙏🙏🙏

  • Reply
   Lena
   11 juni, 2023 at 08:09

   Tack själv för en jättetrevlig kväll!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.