livet trädgård

EN LEDIG DAG MED HÖGA FÖRVÄNTNINGAR

 

När jag är ledig och ska vara hemma så har jag alltid så höga förväntningar. Jag ska hinna tusen saker OCH koppla av en sisådär 10 timmar.

 

IMG_3996

Denna lediga dag for jag runt på förmiddagen och skickade upp en massa saker på vinden och ut i förrådet. Japp, vinterskor och vinterjackor har vi haft framme tills nu.

 

IMG_3999

Och plockade och fixade med jag vet inte vad.

 

IMG_3998

Jag lyckades lyxa till det med en drink och lite choklad en stund vid poolen på eftermiddagen i alla fall. Då landade jag verkligen. Skönt att komma ikapp lite och även hinna koppla av lite, även om jag tror att jag ska hinna mera.

 

IMG_4008 silltårta

IMG_4014 silltårta

Sen ägnade jag en evighet åt det här. Jag fick för mig att vi ska äta silltårta till lunch imorgon. Jäklar om den inte är god! Japp, höga förväntningar även där. Herrgud att folk ägnar sig åt sånt här dagligen. Det var ett evig skärande och hackande. Och sen äter man upp det på typ 10 minuter! Tur att det finns de som tycker det är givande på nåt sätt.

Vi tog ett dopp innan middagen och satt sen ute jättelänge efter middagen. Jättejätteskönt trots att det var mulet. Nu håller vi tummarna inför morgondagen!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Milla
  23 juni, 2016 at 09:56

  OM jag känner igen mig! Det är då som jag ibland går i strejk helt eller fladdrar omkring här och Jag har verkligen inte alls hunnit det jag tänkt inför midsommar, hade tänkt rensa lite ogräs och fixa lite annat i veckan men det fick bli en golfrunda istället och njuta av kväll på altanen… Haha, silltårta som går så fort att göra 😉 jag ska göra en räktårta på temat imorrn bitti till den som inte äter sill i familjen. Får se om jag hinner! kram

  • Reply
   Lena
   24 juni, 2016 at 07:31

   Skönt att jag inte är ensam 🙂 Jag gjorde nog tårtan lite onödigt krånglig med onödigt många ingredienser i.

 • Reply
  Ulrica
  24 juni, 2016 at 07:53

  Haha, vad skönt att läsa att fler är som jag.. jag förstår inte riktigt den här stressen och hetsen.. enkelt ska det vara, fort ska det gå och ja, det brukar bli både bra och gott ändå :-).

  Glad midsommar kära vän!! Jag hoppas du får en toppendag.
  Utan att stressa dig ännu mer så hoppas jag att vi kan få till en fikadejt snart.
  Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   24 juni, 2016 at 09:27

   Ja, en fikadejt (minst) måste vi få till snart!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.