trädgård

FRAM-OCH-TILLBAKS-VÄDER

 

Det var ett fasligt fram-och-tillbaks-väder idag. Precis efter att jag postat inlägget imorse, om att jag nog skulle fortsätta röja i trädgården, så kom regnet.

 

IMG_2649 tulpan x IMG_2645 tulpan x

Jag fortsatte med en hel del bloggfix istället. Jag har t ex uppdaterat min ”Om mig”-sida. Har ni nån sån, förresten? En sån sida tycker jag är jättebra. Då jag hittat till en ny blogg så söker jag ofta efter en sån sida. Ett bra sätt att lära känna bloggaren lite närmare. När man kraschlandar mitt i ett inlägg så fattar man ofta ingenting. Jaja, det var inte det inlägget skulle handla om.

 

IMG_2610 ogräs

Så här såg det ut igår på ett ställe, innan jag satte igång.

 

IMG_2658 stenrös x

Sen var det åtminstone lite renare från gamla ormbunkar.

 

IMG_2652 kärleksört x IMG_2644 tulpan x

Mitt på dagen tittade solen fram, så efter att lunchen landat i magen så gick jag ut.

 

IMG_2653 kärleksört x IMG_2643 kärleksört x

Jag har försökt klippa bort allt gammalt och torrt, ansat en liten ek vi har i stenpartiet och försökt komma ihåg vad vi har tryckt ner där. Jag hade också en brottningsmatch med en brännässelrot. 1-0 till mig, men med en sträckning i en bröstmuskel som betalning. Tur att PT’n nämnde nåt om att vi ska köra ben på tisdagens pass.

Sen kom värsta hällregnet. Och nu är det sol igen. Men, hur ska hen ha det, hen som rattar vädret?!

Vad har ni haft för er idag?

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Villa Freja - träning och hälsa
  17 april, 2016 at 05:02

  Ja, en ”Om-mig:sida” är bra. Jag uppdaterade min för inte så länge sen.
  Här har det också regnat en hel del, men även varit sol. Handboll har stått på schemat mestadels.

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:08

   Ja, när man väl gjort en om-mig-sida så är det ju bra om man uppdaterar den vid behov. Kan ju bli lite konstigt annars 😉

 • Reply
  Milla
  17 april, 2016 at 09:21

  Jodu det har verkligen varit varierande väder idag. Maken skulle spela året första golfrunda imorse men blev inställt då det ösregnade. Sen sken solen. Vi åkte till Ikea, jisses vad mörkt det var bortåt på himlen åt olika håll. Har lämnat tillbaka en del jag ”felköpt” på Ikea men sen tappade jag all energi och inspiration till att titta på nya prylar, blev så himla trött – så vi köpte med mat hem och sen har jag läst ut en bok och bläddrat i tidningar och städat bland papper, och inte skrivit nåt blogginlägg fast jag tänkt så det fick bli hos dig istället 😉 Och du, jag antar utmaningen! Så ska jag väl få ihop ett inlägg, hoppas jag! kram

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:08

   Skönt att kunna släppa allt när man blir så där trött!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.