en blogg för att utmana

NÄR SOMMAREN KOM TILL STAN

Igår var dagen då sommaren kom till stan. Sommaren verkar för övrigt ha dragit in över stora delar av landet. Såååå efterlängtat med värmen.

 

IMG_9683

Balkong 2

Jag lyckades få till en hemma-jobbar-fredag. Så skönt att sitta hemma i lugn och ro utan att bli störd.

 

Balkong 4

Började morgonen med att kravla mig ur sängen och dra till gymmet. Fick en chock då jag såg att det var 17 grader redan före klockan sju! Så skönt att starta arbetsdagen, eller vilken dag som helst, med ett träningspass. Pigg och full av energi och redo att möta utmaningar.

 

Balkong 3

Passade på att ta lunchtallriken, med ärtbiffar och mathavre, med mig ut på balkongen. Fick värsta utlandsfeelingen eftersom det plötsligt var tokvarmt och dessutom soldis. Love it!

 

IMG_9684 Balkong 1

Så snart arbetsdagen var slut på eftermiddagen och jag klappat igen jobbdatorn så tog jag en smoothie på balkongen. Sen dog jag en smula i soldiset nån timme eller så. Jag känner mig som en världsmästare på att fånga härliga stunder numera.

 

IMG_9686

Idag har det varit betydligt kallare. Har mest skrotat hemma. Städat. Fyllt på glassförrådet. Jamen man måste ju ha sån här glass hemma i frysen jämt!

Sen tog jag faktiskt en tur till Outdoorexperten i Hälla, Västerås. Fick tips av mellansonen. Provade en del, men det fick faktiskt hängas tillbaka. Jag var nog inte på rätt humör helt enkelt. Men jag fick ju en liten utflykt i alla fall.

Må bäst!

6 kommentarer

 • Sanna Rosell skriver:

  Älskar uttrycket ”världsmästare på att fånga härliga stunder”! Så ska livet vara och det verkar du helt klart vara riktigt bra på! 🙂 Trevlig helg!

 • ulrica skriver:

  Världsmästare på att fånga härliga stunder.. vilken cool inställning. Jag är så glad att du hittat ett sätt att finna balans och släppa krav och måsten. Att hänga på din härliga balkong måste vara som balsam för själen :). KRAM

  • Lena skriver:

   Det känns som jag faktiskt lyckats hitta den där coola inställningen. Det behöver jag verkligen!

 • Maria skriver:

  Härlig helg har det varit. Nu är nog den varmare tiden här.
  Kram
  Maria

  • Lena skriver:

   Ja, vi hade verkligen en härlig helg. Nu har det ju hunnit bli lite kallare. Men värmen kommer förhoppningsvis!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv