hälsa & friluftsliv

NÄR MAN KLÄMMER IN EN VANDRINGSTUR MED SKOHORN

Igår kväll lyckades jag klämma in en vandringstur med skohorn. Typ. Jag har varken hunnit gå till gymmet eller tagit en vandringstur på alldeles för länge nu (= en vecka).

 

Jag har inte hunnit läsa dagstidningar, titta på tv eller läsa bloggar knappt alls. Det är sista veckan innan semester och jag är i princip ensam. Jag gör delar av två andra personers jobb utöver mitt heltidsjobb trots att jag fortfarande bara jobbar 75%. Inte speciellt bra. Inte speciellt bra alls! Hade förhoppning om att det skulle kunna vara lite lugnt sista veckan, men icke. Så det gäller att prioritera och att försöka hålla sig lugn!

 

Igår kväll släppte jag allt och drog på mig vandringskängorna, hängde kameran på axeln och gick en tur.

 

Det var sååå skönt! Visst är det väl märkligt att det är så lätt att prioritera bort såna saker när man är stressad?! Såna saker som är så viktiga att behålla för att hantera stressen.

Nu är det bara några timmars arbetsinsats idag, hoppas jag. Sen så. Sen är det tre veckors semester för min del!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  ulrica
  28 juli, 2017 at 06:43

  Ja, det är märkligt att det är träning, motion och återhämtning som alltid får stå åt sidan när man har mycket att göra. Konstigt det där!! Skönt ändå nu att du får semester efter dagen. Passa på att njuta i två av dem, för sen får du umgås med en pladdergök i några dagar :-)).
  KRAM

  • Reply
   Lena
   30 juli, 2017 at 10:24

   Ja, verkligen skönt med semester. Haha, nja, sån pladdergök vet jag inte om du är. Men vi känner ju varandra rätt bra vid det här laget så blir det för mycket så stänger jag bara av dig 😉

 • Reply
  Camilla
  28 juli, 2017 at 07:19

  Bra prioriterat låter det som! Ta hand om dig!

  • Reply
   Lena
   30 juli, 2017 at 10:23

   Hehe, ja, jag lyckades prioritera lite bättre till sist 🙂

 • Reply
  Milla
  29 juli, 2017 at 02:48

  Oj vad jag känner igen mig, slet konstant mina 2 sista veckor på jobbet då jag gjorde arbetsuppgifter åt en annan tjej, som var helt nya för mig och då tar det sån tid… Det är roligt, man blir triggad samtidigt som det tar all energi från annat totalt och det straffade sig lite för mig sen då en praktförkylning dök upp första semesterveckan 😉
  Hoppas du får det kanon nu! kram!

  • Reply
   Lena
   30 juli, 2017 at 10:23

   Precis, det är just det som är så frustrerande, att det tar sån tid att göra sånt man inte är van vid. Det gäller att inte stressa upp sig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.