en blogg för att utmana

DRÖMMER MIG TILLBAKA TILL ÅRE

 

Jag går igenom bilderna från Åre igen och igen. Drömmer mig tillbaka. Jag har ju varit där vintertid, men måste nog säga att sommartid vinner.

 

Tottvägen i Åre

Tottvägen i Åre

Fantastiskt idylliska Tottvägen, där vi strosade sista dagen.

 

Åre bjuder på ett lugn sommartid som är långt bortom den febrila aktivitet som råder vintertid. Visst, det var folk i rörelse även nu. Folk som njöt av ett sommar-åre till fots eller på två hjul. Men känslan var riktigt avkopplande.

 

Så så vackert. Visst, det är såklart vackert även vintertid. Men då är ju liksom allt vitt. På sommaren ser man lättare alla skiftningar på ett helt annat sätt. Färgskiftningar från berg, markvegetation, träd och blommor framträder så tydligt och skapar en magisk kuliss till livet, här och nu.

 

Just de här bilderna (utom de två första från Tottvägen) är från dagen då vi åkte upp med kabinbanan upp på Åreskutan. Vackert så jag blev gråtfärdig.

Jag åker gärna till Åre och blir berörd och hänförd igen!

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv