hälsa & friluftsliv

EN LITEN VANDRINGSDEJT I NÄROMRÅDET

Semesterdagarna går i sakta mak. Så här 1,5 vecka in på semestern känner jag att lugnet har infunnit sig i kroppen. Har brottats med en inneboende stress efter tiden innan semestern och verkligen tvingats vara smartare än mig själv.

 

Det är så lätt hänt, när man redan är stressad, att man kör på med ännu mera aktiviteter. Men jag försöker att inte ha nåt inbokat oftare än varannan dag. Det blir lätt för mycket för min hjärna annars.

 

Väderprognosen visade på mulet, men vi fick en jättefin dag!

Från en vandringsdejt i närområdet

Från en vandringsdejt i närområdet

Igår hade jag iallafall en jättemysig liten vandringsdejt igen. I närområdet. Vi satt läääänge nere vid ån och åt lunch och fikade och pratade.

 

Och sen gick vi en liten runda igen och satt där en stund och bara njöt. En jättetrevlig dejt som både resulterade i mer energi, men samtidigt blev jag som vanligt jättetrött efteråt. Tur att jag numera återhämtar mig rätt snabbt!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria at Inredningsvis
  9 augusti, 2017 at 11:14

  GUD va söta pippifåglarna är på första bild haha 🙂 påminner om den min mamma körde som barn med 5 små fåglar satt på en gren 🙂

  Hotelltips idag på bloggen:)

  Ha en kanon höst!

  LOVE Maria

  • Reply
   Lena
   20 augusti, 2017 at 07:12

   Visst var de fina! Haha, ja just det, den sången 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.