en blogg för att utmana

FÖRSTA TRE TIMMARNA GJORDE MIG GRÅTFÄRDIG AV VACKRA VYER

Vi stapplade av tåget vid halv nio på fredagsmorgonen. Trots att det var så tidigt fick vi tillgång till vårt rum direkt. Vi installerade oss och tog det lite lugnt innan vi begav oss ut. Vi laddade med en skön fredag innan eventet började på kvällen.

 

När jag upplevt så vackra vyer så jag blev gråtfärdig, på riktigt alltså, och satt med en galette på Åre Creperi så tittade jag på klockan.

 

Vi njöt verkligen! Helt galet vackert land vi har hörrni!

 

Hur coolt vore det inte att flyga en sån där i denna miljö!

 

Vyer så man blir gråtfärdig

Vyer så man blir gråtfärdig

Bara tre timmar hade gått, då vi satt där på creperiet, och jag kände mig euforisk. Hur ska denna helg sluta!?

Må bäst!

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv