resor - långa & korta

ETT PAR DAGAR I SAN DIEGO

Vi har landat hemma efter att ha tillbringat sista dagarna på vår roadtrip i San Diego. Det var urkasst wifi på hotellet så det får bli några inlägg nu istället.

 

IMG_2212 san diego utsikt x-checker

Jag har hört mycket positivt om San Diego och jag måste hålla med. Jag gillade den staden. Det är inte alls långt till mexikanska gränsen och det märktes på framför allt arkitekturen på sina håll.

 

IMG_2211 san diego hus x-checker

Vi åkte runt en del och såg varierande bostadsområden. Här är gissningsvis nån typ av mellannivå på husen.

 

IMG_2249 san diego hus x-checker

Och här bor troligen de lite mera välbeställda. Så vackert med husen i slänten. De måste ha en fantastisk utsikt över Stilla havet.

 

IMG_2234 san diego utsikt x IMG_2236 san diego utsikt x

Vi bodde precis vid havet med härlig utsikt från hissen.

 

IMG_2418 san diego anthony's x IMG_2420 san diego anthony's x IMG_2424 san diego anthony's x

Snett emot hotellet låg en restaurang som serverade både frukost, lunch och middag. Vi chansade på den eftersom den låg nära. Menyn visade på förhållandevis låga priser så vi var lite tveksamma. Men vi blev glatt överraskade. Det var så bra mat och service att vi gick tillbaka även sista kvällen! Så, nästa gång du har vägarna förbi San Diego… välj Anthony’s!

 

IMG san diego löprunda 3 IMG san diego löprunda 5 IMG san diego löprunda 6

IMG San diego löprunda 1 IMG san diego löprunda 2

IMG San diego löprunda 7 IMG san diego löprunda 8

Jag måste ju också, min vana trogen, se även denna stad vakna till liv. Jag gav mig ut på en löprunda i soluppgången. Det var jag definitivt inte ensam om. Massor med folk var ute och sprang längs havet.

 

IMG_2232 frukost x

Frukost ingick inte på hotellet så vi hade för enkelhetens skull köpt med oss lite. Gott att snabbt ladda på med lite frukostenergi medan man varvar ner efter träningspasset.

 

IMG_2220 san diego beachen x IMG_2221 san diego beachen x IMG_2223 san diego beachen x

Mitt i stan ligger en, vad det sägs, en fin strand. Vi var aldrig fram till den, men såg den på håll.

 

IMG_2426 san diego solnedgång x IMG_2428 san diego palmer x

Sen såg vi mycket av insidan på allehanda butiker också. Dottern kan nog vara med i VM i shopping snart :-). Men vi var kulturella också. Inlägg om den mysiga Old Town och fascinerande krigsfartyget USS Midway kommer. De måste få egna inlägg. Och givetvis kommer även Grand Canyon och Hoover-dammen i senare inlägg. 850 bilder tar en stund att gå igenom 🙂

Edit: Vill du läsa mer om vår roadtrip (Santa Barbara, Grand Canyon, Las Vegas och San Diego) så kan du klicka här 1, 23, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 , 1314. Våra andra resor finns i kategorin Resor.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.