en blogg för att utmana

NÄR MAN INTE VARIT PÅ GYMMET PÅ EN MÅNAD

Jag hade inte varit på gymmet på en månad då jag gick dit i förmiddags. Lite fundersam var jag allt hur det skulle kännas. Det visade sig att vandring är bra grejer!

 

En god smoothie på en solig balkong efter ett träningspass

Eftersom gymbilderna är så kass så börjar jag med den här 🙂

 

Jag körde samma vikter och övningar som där jag slutade för en månad sen. Uppvärmningen på löpbandet gick som en dans. Där brukar jag flåsa som en blåsbälg, men det gick så lätt.

 

Och viktmässigt gick det också bra. Kroppen kändes stark. Kan konstatera att de 14 milen  jag vandrat (med hyfsat tung packning ibland) under mina tre veckors semester har gjort susen. Kände mig stark i kroppen på gymmet idag!

 

Sen var det underbart att slå sig ner på en solig balkong och njuta av en god smoothie!

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till dottern. Vi ska ha en liten photo shoot. Kul när man har samma intressen!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana min kreativa sida och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om poolhäng, brashäng, resor, hemmaprojekt, besöken vid sjön och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv