en blogg för att utmana

STORYTELLING – EN FOTOWORKSHOP

För ett par veckor sedan deltog jag i en fotoworkshop i storytelling i Åre. Det går såklart ut på att man i sitt fotograferande kan tänka ut en berättelse som man vill förmedla.

Min berättelse i detta inlägg är En paus under vandringsturen.

 

I det här tänket så ska man ha med fyra olika typer av bilder; vyer, miljöer, människor och detaljer. Det skapar en härlig känsla i bildserien och får den mer levande. Ovanstående bild går in under första kategorin vyer i min berättelse.

 

Fotograf Ulrica Hållén

Den här bilden går in under kategorin miljöer. Min tanke var att man ska få en känsla för vad som händer och i vilken miljö man befinner sig i.

 

Kategori Människor får den här bilden symbolisera. Man får komma lite närmare människan (mig) i berättelsen. Vem handlar det om, typ? Älskar känslan i den här bilden!

 

Bilden med en kåsa med vatten ur sjön och lite snacks går förstås in under rubriken Detaljer.

Så. Jag har vandrat en bit och tar en paus vid Åresjön, njuter av utsikt och lite energipåfyllning – En paus under vandringsturen

Fotona på mig är tagna av Ulrica efter idéer från mig.

Tack Louise för en inspirerande och rolig workshop!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv