DRAMATISK HIMMEL

 

Ju mer jag är ute i naturen desto mera lär jag mig uppskatta alla dess skiftningar. Förr ville jag mest ha sol och värme, annars var det liksom ingen vits att vara ute. Nu tycker jag att alla väder liksom har sin tjusning. Eller, nja, okej då. Blåst och snöslask har jag väl inte riktigt lärt mig uppskatta ännu.

 

Den här dramatiska himlen var så fascinerande att iaktta. För varje sekund så ändrade den skepnad.

 

Från första till sista bild i detta inlägg passerar 26 minuter. Medan vi tog oss ner för Totthummeln i Åre så fick vi ta del av detta vackra skådespel.

 

Jag har för mig att vi lyckades ta oss ända till hotellet innan molnen släppte ifrån sig regnet. Man brukar ju prata om grått väder. Det blir så tydligt på dessa bilder eftersom de är helt oredigerade. Det är verkligen jämngrått! Men ändå så ofantligt vackert!

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till DRAMATISK HIMMEL

  1. Man riktigt känner hur härlig luften är i dina bilder!

    Önskar dig en fin helg!

    Kram Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *