en blogg för att utmana

DRAMATISK HIMMEL

 

Ju mer jag är ute i naturen desto mera lär jag mig uppskatta alla dess skiftningar. Förr ville jag mest ha sol och värme, annars var det liksom ingen vits att vara ute. Nu tycker jag att alla väder liksom har sin tjusning. Eller, nja, okej då. Blåst och snöslask har jag väl inte riktigt lärt mig uppskatta ännu.

 

Den här dramatiska himlen var så fascinerande att iaktta. För varje sekund så ändrade den skepnad.

 

Från första till sista bild i detta inlägg passerar 26 minuter. Medan vi tog oss ner för Totthummeln i Åre så fick vi ta del av detta vackra skådespel.

 

Jag har för mig att vi lyckades ta oss ända till hotellet innan molnen släppte ifrån sig regnet. Man brukar ju prata om grått väder. Det blir så tydligt på dessa bilder eftersom de är helt oredigerade. Det är verkligen jämngrått! Men ändå så ofantligt vackert!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana min kreativa sida och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om poolhäng, brashäng, resor, hemmaprojekt, besöken vid sjön och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv