en blogg för att utmana

GRÖNA VÄXTER

Gröna växter är verkligen nåt jag gillar. Stora gröna växter! Det gör så otroligt mycket till ett hem, tycker jag.

 

Gillar gröna växter

Gillar gröna växter

 

Jag skulle nog kunna ha hur många som helst. Gränsen får väl gå nånstans där det känns som att de anfaller en 🙂

 

Då var det måndag igen då. Jag hade gärna känt mig mer laddad för den här veckan än vad jag gör. Det kommer nog att vara rätt intensivt skulle jag tro. Jag får försöka göra det bästa av det och vara lyhörd för vad kroppen säger åt mig!

Önskar er en bra start på veckan!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv