bygga nytt inredning

HEMMAGJORD VEDFÖRVARING – EGEN DESIGN

Hemmagjord vedförvaring är vad vi pysslat med lite då och då under hösten. Vårt lite hemliga inneprojekt, som jag hintat om var egendesignad vedförvaring.

Det var nog säkert ett år sen, om inte mer, som jag fick en idé om en vedförvaring eller vedställ eller vad man nu ska kalla det. Det händer lite då och då att jag liksom designar saker i huvudet. Sen gäller det att försöka få Andreas att ”se” min bild jag har i huvudet så jag kan få igenom min tanke.

Den här idén lyckades jag tydligen förmedla för han både lockades av tanken och tyckte det blev riktigt bra när det var klart.

Hemmagjord vedförvaring

Svärisarna har sett materialet som vi kom hem med, långa reglar och långa armeringsjärn, och de har sett när jag målat. Vi har hållit det hemligt för dem också. De har skrattat och skakat på huvudet åt att jag hittat på nåt inomhus med armeringsjärn. Men de har såklart sagt att det nog blir bra när det blir färdigt. 🙂

Hemmagjord vedförvaring

Jag ska visa och beskriva lite mera senare hur vi gjort den, ifall nån är intresserad. Men det tar lite tid att göra ett sånt inlägg och nu var jag så ivrig att få visa er.

Hemmagjord vedförvaring

Där står den, i passagen mellan hall och vardagsrum, precis intill kaminen. Så roligt att ha en hemmagjord vedförvaring som man designat själv. Vi ska beställa plåtar också. En plåt med uppvikt kant i botten, som är ett par centimeter större än förvaringen, och en lite mindre på toppen, så det går att ställa nåt uppepå. Sen är allt komplett.

Idag hörni, idag vänder det! Ljusare och ljusare för var dag. Jippie!

Ta hand om er och ta det lugnt med julbestyren!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.