inredning

FREDAG OCH HELGMYS ÄR INOM RÄCKHÅLL

Fredag och helgmys. Det låter väl härligt! Och jag är i princip frisk efter några dagars diffusa konstiga symptom. Kanske covid kanske inte. Jag har inte testat mig, om man nu ens kan göra det nuförtiden.

fredag och helgmys

Där blir det nog en del soffhäng i helgen. Vi sitter ofta där då vi lyssnar på musik, planerar resor, surfar på byggmaterial eller letar recept. Och för all del händer det att vi tittar på tv. Morgonnyheterna tittar vi på från frukostbordet.

Jag jobbar hemifrån idag också, innan det är dags att ta helg. Önskar er en härlig fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  12 februari, 2022 at 09:07

  Hoppas att ni har en fin helg och att du mår bättre! Vi tog tredje sprutan i fredags och mår lite halvdåligt efter det, men det går väl över …

  • Reply
   Lena
   13 februari, 2022 at 07:46

   Ja, tack. Helgen har varit lugn och fin. Jag fick ett litet bakslag igår med halsont och feber igen, tyvärr. Så surt! Längtar efter att kunna träna! Vi mådde också lite dåligt av tredje sprutan. Men, som sagt, det går över.

 • Reply
  MATTAN CARLUCCI CHAMPAGNE LYFTE RUMMET - Gott för själen
  1 mars, 2022 at 05:51

  […] vi flyttade in i huset har vi haft en gammal matta. En matta i lite fel färg och lite för liten. Här syns lite av den. Den skavde lite, inredningsmässigt, helt enkelt. En ny fick det […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.