bygga nytt inredning

VILL NI TA EN SNEAK PEEK PÅ LAMPOR?

Jag misstänker att vissa av er gärna vill ta en sneak peek på lampor vi shoppat till nya huset. Vi har köpt väääldigt många lampor. I det här inlägget blir det dock inte så många.

Sneak peek på lampor
Sneak peek på lampa till nya huset

Den här lampan heter Hornwood från Eglo. Vi föll först för själva lampan i sig, men tyckte att träet var för ljust. Men när vi tittat runt en hel del, mest på webben, så kom vi ändå tillbaka till den här.

Sen kom vi på att vi kan betsa träet i samma bets som till takbjälkarna. Lampan ska hänga över matbordet så det kommer bli fint att plocka upp färgen i bjälkarna och ”dra ner” den till lampan. Den här lampan verkar vara slut hos leverantören just nu, men det finns hur många coola lampor som helst här.

Sneak peek på lampor
Sneak peek på lampor

De här landade vi i till sist till kökstaket. Vi var ett tag inne på att ha infällda spotar i taket, men tyckte inte riktigt att det var värt det. Dessutom blir en lampa mera som en inredningsdetalj. Och en sån här lampa kan man lättare vinkla åt olika håll än de små som sitter infällda i taket. Vi har valt en lampa med fyra spotar och en med två spotar. Just den här sorten finns i vitt också. Hos Lampgallerian finns det massor med fina spotar att välja bland.

Sen har vi köpt ett gäng fasadlampor och en entrélampa som vi ska be elektrikern sätta upp. Och hallampor. Och en gigantisk taklampa till vardagsrummet. Den ser jag allra mest fram emot att få se uppsatt. Det fick bli ett annat inlägg med en liten sneak peek på lampor den här gången.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.