inredning

SLÄKTHISTORIA PÅ VÄGGARNA

Släkthistoria på väggarna eller i inredningen överlag är lite roligt tycker jag. De här käpparna är från Andreas släkt. Dem hittade jag utkastade i garaget på nån hylla, bland en massa andra fynd. Nja, inte släkten då, utan käpparna.

Släkthistoria på väggarna

Jag tvingade honom att ta in käpparna. Såna där guldklimpar måste ju få synas. Eller, jag behövde inte tjata jättemycket. Han blev nog lite glad kanske, men skakade lite på huvudet. Det gör han ofta åt mina påhitt. 🙂 Sen tycker han oftast att det blir bra. Och ibland till och med jättebra 🙂 Han minns inte vem som haft käpparna så vi måste nog fråga svärmor. Lite roligt är det att veta.

Byrån hade jag och syrran i vårt barnrum när vi var små. Ljusstaken köpte jag på en av resorna till Tyskland. Trägubben med rotborst-hår fyndade jag på Hedenhös tid för ett par tior vill jag minnas. Båtratten köpte Andreas i Asen på Hedenhös tid och knyter an till hans tidigare yrkesliv. Lampan (som lyser för starkt på bilden) köpte vi tillsammans på Åhléns. Bollarna på brickan har jag för mig att jag fyndade på Indiska, även det på Hedenhös tid.

Inredningen är ständigt i rörelse här hemma. Sedan bilderna togs 23 januari har jag redan hunnit ändra nästan allt. Det får ni såklart se i sinom tid. Har ni nån släkthistoria på väggarna?

Nu ska vi äta frukost och göra oss i ordning. På agendan står att uträtta lite ärenden i Uppsala och sedan åka till mina föräldrar på lunch. En dag att se fram emot.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.