bygga nytt trädgård

HÖSTENS INNEPROJEKT ÄR PÅBÖRJAT

Höstens inneprojekt drogs igång igår. Istället för att vänta till senare så passade jag på att börja lite smått. Det var en superhärlig höstdag och jättemysig kväll. Häng med på några bilder ifall du vill.

Höstens inneprojekt

Här är några av ingredienserna i projektet. Några reglar och några armeringsjärn i två olika grovlek.

Höstens inneprojekt

Jag hade egentligen tänkt börja med projektet senare i höst, men då hade jag fått stå inomhus för att måla. Nu när det ändå var så otroligt varmt och skönt så passade jag på att släpa fram allt, eller nästan allt.

Höstens inneprojekt

Japp, så här varmt var det faktiskt. Jag hade såklart mera kläder från början, men jag blev alldeles för svettig i höstsolen. Jag började med häftgrund för inomhus snickerifärg. Det har en lång torktid innan jag kan måla på nästa färg, så det ska jag göra idag. Vad det ska bli?! Det håller jag hemligt ett tag till! 😉

Framåt sex stängde vi ner ute-butiken och gjorde middag. Ryggbiff, hasselbackspotatis, tomatsallad och kryddsmör. Mmm, gott!

Vi brukar oftast bada först innan vi går in för att göra middag, men igår gjorde vi tvärtom. Åt först, Andreas tände några lyktor medan jag ordnade med drycken. Så mysigt att sitta där i mörkret. Längtar till en kväll då det är stjärnklart. Då ska vi släcka ner allt och titta på stjärnorna!

Det verkar bli en fin dag idag också. Jag ska fortsätta måla på höstens inneprojekt och Andreas ska laga dammen som har ett läckage.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.