en blogg för att utmana

PLOCKEPINN EFTER BÄVRARNAS FRAMFART

Jamen, jomen, det blev ju förstås en tur på Ängsö igen i helgen. Denna gång med nyfunnen vandringsvän. Har ni som är vandringsintresserade upptäckt denna härliga grupp? 

 

Bäver-plockepinn

 

Vi stötte på ett helt galet plockepinn. Herr Bäver hade varit i farten. Eller förmodligen en hel skolklass med bävrar! Jisses vad de hade jobbat. Ingen av oss hade sett nåt liknande.

 

Funderar på varför de gör så här?! Det var bara några få träd som var helt av, medan massor av träd var gnagda här och där. De kanske provsmakar och inte gillar det, och testar på nästa ställe. Eller nåt ?

 

Plockepinn efter bävrarnas framfart!

Plockepinn efter bävrarnas framfart!

Dessutom var det en bit från vattnet. Kanske 20-30 meter. Trots att det fanns massor med träd vid vattnet så valde de dessa?! Så, varför gnager de här och där och varför en bit ifrån vattnet undrar jag? Nån som vet?

Nyfunnen vän

 

Trots det mulna vädret så fick vi en jättehärlig och trevlig tur. Kul att lära känna nya människor med samma intresse och som man känner att det går lätt att prata med. En av fördelarna med att vara singel är att man lättare tar sig för att göra nya bekantskaper, hehe.

Så, nu kickar vi igång denna vecka! Ha en bra start!

Må bäst!

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv