en blogg för att utmana

SÅ DÄR EXTRA GLAD

Ibland kommer det över en, när man känner sig så där extra glad. Det kan vara att någon sagt eller gjort nåt snällt, ett telefonsamtal eller av ingen anledning alls.

 

Lite så där extra glad

Lite så där extra glad

 

Ni vet så där bubblande glad så man bara typ dansar runt eller känner att man flyger fram.

 

Det hände mig härom dagen. Jag bara kände mig extra glad helt plötsligt. Jag typ dansade runt en stund och sen firade jag med en smoothie på bakongen. Tände ljus och tog fram gosiga pläden.

 

Känner ni igen känslan?

Må bäst!

2 kommentarer

  • Karin skriver:

    Det syns ? Fina bilder på dig Lena! Fin helg till dig. Kram

  • Maria skriver:

    Japp, känner igen den känslan, och på Caminon så kom den flera omgångar, märkte att jag log med hela ansiktet, och det bubblade i kroppen och jag ville typ springa 😀 Du skulle hängt på … Nu fick jag tyvärr tråkigt besked, svärmor gick bort så det blev bara en vecka på Caminon, men hoppas vara tillbaka nästa höst igen!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv