livet

ÅRETS PEPPARKAKSBAK

Årets pepparkaksbak gick av stapeln igår hemma hos syrran som vanligt. Eller, numera som vanligt.

 

Jag började med traditionen då mina barn var små, sen tog syrran över då hennes barn kom. Och mina barn har fortsatt vara med även in i vuxen ålder. I år var dock ingen av dem med. Det varierar lite.

 

Det var full action med deg, mjöl, julmusik, degätning, härliga dofter och… gymnastiska övningar… Vi varvade med lunch och fika.

 

Och lilla A ville visa alla akrobatiska och gymnastiska övningar hon kunde. Hon ville ha hjälp att stå på händer. Självklart ville moster (jag) hjälpa till med det eftersom hon äääälskade att stå på händer, hjula och slå volter för några… hrm… år sedan.

 

Sen utmanade lilla A mig att gå ner i spagat och stå i brygga. Och jag gillar ju utmaningar som bekant…. Ja, jag gjorde övningarna med blandad framgång skulle man kunna säga. Tur att jag hade jeans på mig, så att jag kunde skylla på att jag inte kom ner så långt 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.