en blogg för att utmana

DAN FÖRE DAN HAR LUGNET LAGT SIG

Det är dan före dan och lugnet har lagt sig. Det har i och för sig inte varit nåt o-lugn här inför jul, men det låter härligt att säga att lugnet lagt sig.

 

Och lugnet har även lagt sig på jobbfronten eftersom jag nu är ledig i hela 10 dagar! Jisses vilken lyx för en ekonom som jag!

 

På barhyllan i köket har vinterpyntet stått i ett par veckor och spridit härlig stämning. Jag har bara bytt ut hyacinterna.

 

På juldagen kommer det mesta av pyntet att flytta till matbordet och barhyllan fyllas med mat istället. Ser fram emot att mitt hem fylls av nära och kära för mat, umgänge och mys efter att jag varit hos syrran på julafton för mat, umgänge och mys!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv