en blogg för att utmana

LEDIGA DAGAR SOM FLYTER IHOP

Jag ägnar mig numera åt lediga dagar som flyter ihop.

 

Underbara lediga dagar som flyter ihop i en enda röra!

Långa sovmorgnar, nåt träningspass, julmatsrester, härliga promenader och skön vistelse i skogen i en enda röra. Jag vet varken vilken dag det är eller vilket datum. Måste verkligen anstränga mig för att reda ut det.

 

Och jag är glad över denna sörja i skallen. Jag tolkar det som att jag är riktigt avkopplad och bara är i stunden. Inget annat är viktigt just nu.

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv