hälsa & friluftsliv

DET SER UT ATT BLI EN FIN DAG IDAG

 

IMG_2587 x

Det ser ut att bli en fin dag idag också. Älskar att våren är här! Surt att jag sitter på ett kontor hela dagarna bara. Håller tummarna att det blir fint i helgen. För då har vi inget inbokat. Då ska vi bara vara hemma och pyssla. Skönt!

 

IMG_2584 x

Nope, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, dra på mig kläderna och dra på mig ansiktet och dra till jobbet. Ha en fin dag, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  13 april, 2016 at 08:26

  Önskar även dig en fin dag. Jag sitter också på kontor men med en fantastisk utsikt över Mälaren. Det får man vara glad över. Ska var på event hela helgen. Hoppas ändå på en fin helg för alla.
  Ikväll tar jag mig an din utmaning.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:01

   Men åh vad härligt med sån utsikt!

 • Reply
  Maria
  13 april, 2016 at 09:06

  Jo men visst fick vi ännu en ljuvlig vårdag! Jag har ju faktiskt turen att få vara ute mycket på jobbet, och idag har jag fått njuta frisk luft från kl 07:30-11:30. På arbetstid! =) Sedan kunde jag med gott samvete sitta inne och sy när jag kom hem 😉
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:02

   Helt klart en av fördelarna med ditt jobb!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.