en blogg för att utmana

TREDJE ADVENT OCH MERA JULPYNTANDE

Då var det redan tredje advent då och mitt julpyntande fortsatte igår eftermiddag.

 

Flytten igår flöt på perfekt. Det var jag och alla mina fem ungar. Det är så härligt att träffa dem samtidigt. De är så synkade och roliga. De pratar en blandning av svenska, engelska och spanska mixat med filmcitat och nåt slags hitte-på-språk. Så ibland förstår jag inte hälften 🙂

Även om det är så roligt att umgås så är det skönt att komma hem sen och landa lite. Drack lite glögg och fortsatte mitt julpyntande.

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Norrtälje till en fin vän! Ha en skön tredje advent!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv