en blogg för att utmana

PICKNICK I SNÖYRA

Picknick i snöyra?! Jodå, det går bra det också! Det går finfint till och med. Och även om himlen var grå så var det vackert. Ja, jag veeet att jag sagt det ett antal gånger förut. Men jag tycker verkligen det!

 

Det är verkligen ett starkt behov hos mig att få komma ut och röra på mig. Att få andas lite frisk luft. Att koppla av. Att bara sitta där. Att bara stirra rakt ut. Att bara vara.

 

Till en början var det inte så intensivt snöfall.

 

Satte fart på grillen och horisonten blev mer och mer dimmig och snöfylld.

 


Picknicken fick avnjutas i snöyra innan ovädret drog vidare. Ibland lyckas man pricka mindre bra helt enkelt. Riktigt mysigt var det i alla fall att sitta där och bara andas.

Ha en bra start på veckan, vänner!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv