livet

TRE MÄSSOR PÅ SEX TIMMAR

 

Så där ja, då har jag avverkat tre mässor på sex timmar. Jag måste säga att det var tur att det var fler mässor än Explore (vildmarksmässan). Den var inte mycket att hurra för nämligen. Även förra året var en besvikelse.

 

Inspirerande intervju på Explore-mässan (tidigare vildmarksmässan).

Inspirerande intervju på Explore-mässan (tidigare vildmarksmässan).

En trevlig behållning var Emilias intervju med Elin. Elin är en inspirerande fotograf som vill att fler ska våga prova – ”alla kan fota” och Emilia är så bra moderator. Totalt fokus på intervjupersonen och härlig dynamik dem emellan.

Eftersom jag inte hade stora kameran med mig, utan tänkte att jag bara skulle fota med luren, så glömde jag förstås att fota nästan helt.

Träffade också Angeliqa och Emmi, bakom Kvinnliga äventyrare ,som stod i Moraknivs monter. Dessutom dök Sara upp. Även om det blev väldigt kort så var det mysigt att kramas lite och byta några ord med dem alla. Det var typ det som var behållningen på den mässan.

 

Fotomässan, som var i samma mässhall, hade lite mer att erbjuda tycker jag. Både utställning av foton och montrar med kameror och utrustning. Ja jo, det kan hända att jag klämde en del på en…

 

En gubbe ställde ut några av sina samlarobjekt. Han hade ytterligare ungefär 12800 kameror hemma 🙂

 

På båtmässan fanns mest bredd på utbudet. Alltid kul att gå ombord på de allra största båtarna. Så stora att man bara får med en bråkdel av dem när man står nedanför och fotar.

 

Om jag minns rätt var just den här ett 49 footsmonster. Jamen ni ser ju!

 

Jomen fem stycken 400-hästarsmotorer behöver man ju ha. Minst!

Så kan man tillbringa en semesterfredag. Att strosa runt på mässor, äta lite, kramas lite kors och tvärs, fika lite. Och titta på folk förstås.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.