inredning

RÅKADE KÖPA VÄRLDENS BÄSTA ROM – PAMPERO ANIVERSARIO

Jamen så är det faktisk. På min senaste resa så råkade jag köpa världens bästa rom. Jo, jag råkade. Bara på grund av flaskans förpackning. Hittar man nåt som är så där extra fint, som skulle passa så där extra bra så måste man ju slå till. Även om det kanske inte tänkt som inredningsdetalj.

 

Råkade köpa världens bästa rom som inredningsdetalj

 

Råkade köpa världens bästa rom som inredningsdetalj

världens bästa rom

Ni fattar va?! Ni fattar att jag var tvungen bara för att den skulle passa så bra som inredningsdetalj i mitt hem?! Hur fint med en flaska rom i en sämskskinnspåse?!

 

Pampero Aniversario

 

Själva flaskan i sig är ju inte så dålig den heller! Denna dryck började fiskarsonen Alejandro Hernandez från Venezuela, att tillverka 1938. Har den funnits så länge så borde den vara rätt bra och många borde gilla den.

 

San Fransisco World Spirits Competition Top Rum Award

När jag kom hem googlade jag på detta inredningsfynd 🙂 Jag ville ju liksom kolla om jag gjort bort mig helt. Betalade ändå drygt 25 euro (kostar runt 400 i Sverige).  Och det visade sig att jag råkat köpa världens bästa rom. Den har plockat hem en hel del priser genom åren. Bland annat så vann den dubbel guldmedalj på San Fransisco World Spirits Competition Top Rum Award 2007. Då måste den ju vara världens bästa. Eller hur?! 🙂

 

Den kommer att vara så fin intill några andra udda inredningsfynd. Den gamla slitna basebollen från en loppis på Manhattan,  bjällran från California och lådhandtaget i mässing från mammas kusin.

Nu återstår bara det spännande…testet… Kommer jag ens att tycka om den? Kommer jag ens att gilla denna dryck som den där fiskarsonen en gång i tiden kokade ihop?

Ni fattar att jag var tvungen att köpa den va?!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.