en blogg för att utmana

ÅTERHÄMTNING EFTER EN ANSTRÄNGNING

Att ratta en stor fest var inga som helst problem för mig tidigare. Och återhämtning efter en sån ansträngning var inte viktigt. Jag orkade ju hur mycket som helst.

 

Återhämtning

Återhämtning

Vila behöver man ju bara om man är trött, tänkte jag. Och trött var jag ju aldrig förrän jag skulle lägga mig för att sova. Numera förstår jag bättre. Efter den mentala kraschen värdesätter jag avkoppling på ett helt annat sätt.

Jag var så trött på jobbet idag, efter helgens fest, så ögonen gick i kors. Duktig som jag var så åkte jag hem tidigare för att koppla av. Jag plockade lite hemma och gjorde sen middag.

 

Efter middagen gick jag till Vattenparken och satt och  filosoferade. Bara lät tankarna flöda fritt. Sååå välgörande. Och tidig sänggång kommer det att bli.

I väntan på att jag ska orka gå igenom festbilderna så fick det bli återhämtning och detta korta inlägg!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv